Poslednje vijesti iz svijeta tehnologije i gadžeta

8 YAKUZA IGARA: Stižu na PlayStation Plus

8 YAKUZA IGARA: Stižu na PlayStation Plus

Hvaljena serija Yakuza, koja uključuje sagu o Kazuma Kiryu i najnoviji Yakuza: Like A Dragon, dolazi na PlayStation Plus 2022. Svako koga je zaintrigirala dugotrajna Segina serija moći će iskusiti njenu prepoznatljivu mješavinu oštrih borbi, istraživih okruga, mini-igre i fascinantne priče počevši od sljedećeg mjeseca.

Naime, pretplatnici PlayStation Plus Extra i Premiuma moći će doživjeti cijeli Yakuza serijal ove godine. Na osnovnom PS Plusu moći će se nabaviti posljednji naslov Yakuza: Like a Dragon, a u katalogu Extra igara od sredine osmog mjeseca naći će se Yakuza 0, Yakuza Kiwami i Yakuza Kiwami 2. Kasnije tokom godine u katalog će biti dodati Yakuza 3 Remastered, Yakuza 4 Remastered, Yakuza 5 Remastered i Yakuza 6: The Song of Life.

Ako nikad niste igrali Yakuza serijal, ili niste sasvim sigurni hoće li vam te igre uopšte odgovarati, ovo će biti idealna prilika da ih isprobate.

03/08/2022

Nintendo Switch Pro možda stiže tek krajem 2023

Nintendo Switch jedna je od najpopularnijih konzola svih vremena

FIFA 23 otkrila novosti za Pro Clubs mod

Pro Clubs mod u ovogodišnjem izdanju Fife imaće bolju povezanost s Volta modom i sistemom napredovanja

Otvorena beta za Call of Duty: Modern Warfare 2 počinje 24. septembra

Otvorena beta verzija će vam omogućiti da iskusite/testirate multiplejer igre i podržaće krosplej između računara i konzola.

Newsletter

Prijavi se i budi u toku sa najboljim ponudama i akcijama, kao i sa najnovijim proizvodima.