Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me
  FILTERI
SORTIRANJE
BRENDOVI
  • (1)

Mobilne klime (1)

Vivax WiFi modul AEVI-AERI
Vivax WiFi modul AEVI-AERI
#02356069

Funkcije WiFi module za mono split seriju AEVI i AERI...

FILTERI

SORTIRANJE

BRENDOVI

  • (1)
WAKIZASHI TRUST GXT709W Luminus RGB

Mobilne klime su savršeno rješenje za sve one koji žele da uživaju u prijatnoj temperaturi bez potrebe za fiksnim instalacijama ili komplikovanom montažom. Ovi praktični uređaji pružaju mogućnost da regulišete temperaturu u prostoriji po vašem izboru, bilo da se radi o vašem domu, kancelariji, vikendici ili bilo kom drugom prostoru.

Mobilne klime dolaze u različitim veličinama i kapacitetima hlađenja, tako da možete pronaći model koji odgovara vašim potrebama. Jednostavno se prenose i lako se koriste, omogućavajući vam da ih postavite u prostoriju koju želite da rashladite. Ovi uređaji obično imaju točkove, što vam omogućava jednostavno premještanje iz jedne prostorije u drugu bez potrebe za dodatnim naporom.

Mobilne klime su opremljene različitim funkcijama koje vam omogućavaju da prilagodite rad uređaja vašim potrebama. Većina modela ima opciju podešavanja temperature, brzine ventilatora i usmjeravanja protoka vazduha, kako biste postigli optimalnu udobnost. Takođe, mnoge mobilne klime imaju ugrađen tajmer, koji vam omogućava da programirate uređaj da se automatski uključi ili isključi prema vašem rasporedu.

Osim hlađenja, neke mobilne klime imaju i dodatne funkcije kao što su grijanje, ventilacija ili smanjenje vlažnosti vazduha. To ih čini višenamjenskim uređajima koji mogu biti korisni tokom cijele godine, pružajući vam kontrolu nad temperaturom i kvalitetom vazduha u prostoriji.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.