Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me
  FILTERI
SORTIRANJE
BRENDOVI
  • (1)
  • (1)

Split sistemi (2)

Tesla C2OU-18HDR1
Tesla C2OU-18HDR1
#C2OU-18HDR1

Tesla C2OU-18HDR1 multisplit spoljna jedinica, max. 2 unutrašnje jedinice...

Vivax ACP-36COFM105AERI
Vivax ACP-36COFM105AERI
#02356739

En. klasa hlađenja/grijanja:A++/A+; Inteligentno otapanje...

FILTERI

SORTIRANJE

POPUSTI

BRENDOVI

  • (1)
  • (1)
SAMSUNG S24WHITE SHARK HDMIHISENSE

Split sistemi su vrhunski klima uređaji koji pružaju efikasno i ugodno hlađenje prostora. Ovi sistemi se sastoje od dva glavna dijela - unutrašnje jedinice koja se postavlja u prostoriju i vanjske jedinice koja se montira na vanjskoj strani objekta.

Split sistemi su popularan izbor zbog svoje fleksibilnosti i mogućnosti prilagođavanja različitim potrebama prostora. Unutrašnja jedinica emituje hladan vazduh koji efikasno hladi prostor, dok vanjska jedinica izbacuje topli vazduh van objekta. Ova kombinacija omogućava efikasno hlađenje i održavanje udobne temperature.

Prednost split sistema je u tome što omogućava nezavisno upravljanje temperaturom u različitim prostorijama. To znači da možete postaviti različite temperature za svaku prostoriju u kojoj je instalirana unutrašnja jedinica.

Split sistemi su takođe poznati po tišem radu u poređenju sa drugim vrstama klima uređaja. Vanjska jedinica generiše većinu buke, dok je unutrašnja jedinica tiša i ne ometa svakodnevne aktivnosti u prostoru.

Ovi klima uređaji često dolaze sa dodatnim funkcijama poput tajmera, mogućnosti daljinskog upravljanja, različitih načina rada i mogućnosti filtriranja vazduha.

Split sistemi su pogodni za različite vrste prostora - od stambenih kuća i stanova do kancelarijskih prostora, restorana i prodavnica. Njihova efikasnost, fleksibilnost i udobnost čine ih popularnim izborom za postizanje idealne temperature u svim uslovima.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.