067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me
  FILTERI
SORTIRANJE
BRENDOVI

Fiksni telefoni (3)

Panasonic KX-TS500FXW
Panasonic KX-TS500FXW
#0233492

Žični telefon

Panasonic KX-TS520FXW
Panasonic KX-TS520FXW
#0001043522

Žični telefon; Bijeli...

Philips fixni bezicni telefon D1601B/53
Philips fixni bezicni telefon D1601B/53
#0001337315

Philips fixni bezicni telefon D1601B/53...

FILTERI

SORTIRANJE

POPUSTI

BRENDOVI

Canon DSLR fotoaparat EOS 4000D EF18-55LEGO VenomWHITE SHARK HDMI

Fiksni telefoni su osnova naše komunikacije i pružaju nam stabilnost, pouzdanost i neograničene mogućnosti razgovora. Ovi klasični uređaji su prisutni u našim domovima i kancelarijama, pružajući nam mogućnost da ostanemo povezani sa svijetom oko nas.

Jedna od ključnih prednosti fiksnih telefona je njihova stabilnost. Bez obzira na vremenske uslove, zastoje u mreži ili tehničke smetnje, fiksni telefoni obezbjeđuju jasne i neprekidne telefonske razgovore. Nema potrebe brinuti o slabom signalu ili prekidima veze, jer fiksni telefoni koriste žičanu infrastrukturu koja pruža pouzdanu komunikaciju.

Fiksni telefoni su takođe jednostavni za korišćenje. Sa svojim ergonomskim dizajnom, velikim tasterima i intuitivnim korisničkim interfejsom, oni su pristupačni svima, uključujući starije osobe i djecu. Ne morate brinuti o savladavanju složenih funkcija ili navigaciji kroz menije, jer je upotreba fiksnog telefona jednostavna i intuitivna.

Još jedna prednost fiksnih telefona je njihova dugotrajnost. Dok se tehnologija brzo razvija, fiksni telefoni su ostali svojstveni i nezamjenjivi dio naše svakodnevnice. Oni mogu trajati godinama bez potrebe za zamjenom ili ažuriranjem, pružajući nam dugotrajan i pouzdan uređaj za komunikaciju.

Fiksni telefoni su takođe prilagodljivi različitim potrebama. Sa različitim modelima i funkcijama, možete pronaći fiksni telefon koji odgovara vašim specifičnim zahtevima. Neki modeli imaju bežične slušalice, integrisanu sekretaricu, poziv na čekanju, više linija ili mogućnost povezivanja sa drugim uređajima kao što su računari ili fax aparati.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.