Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me
  FILTERI
SORTIRANJE

Zaštitna stakla (1)

FILTERI

SORTIRANJE

POPUSTI

36 rataCanon DSLR fotoaparat EOS 4000D EF18-55WHITE SHARK HDMI

Zaštitna stakla za telefone su esencijalni dodatak koji pruža visok nivo zaštite za ekran vašeg telefona. Napravljena od visokokvalitetnog kaljenog stakla, ova zaštitna stakla pružaju dodatnu otpornost na ogrebotine, udarce i pucanje ekrana, čime čuvaju vaš telefon od svakodnevnih oštećenja.

Kaljeno staklo se odlikuje visokom transparentnošću i izuzetnom jasnoćom, čuvajući originalni kvalitet prikaza ekrana. Zahvaljujući posebnim premazima, zaštitna stakla pružaju i zaštitu od otisaka prstiju, fleka i masnoće, omogućavajući vam da uvijek imate čist i jasan prikaz.

Jedna od ključnih prednosti zaštitnih stakala je lakoća nanošenja i uklanjanja. Oblikovana da savršeno odgovara veličini i obliku ekrana telefona, zaštitna stakla se jednostavno postavljaju bez stvaranja mjehurića ili ostataka lijepka. Ova stakla takođe ne utiču na osjetljivost ekrana na dodir, omogućavajući vam da koristite svoj telefon bez ikakvih smetnji.

Važno je napomenuti da zaštitna stakla imaju visok nivo zaštite od lomljenja ekrana u slučaju pada ili udarca. Zahvaljujući svojoj strukturi koja apsorbuje energiju, ona štite ekran od pucanja i oštećenja. To vam daje dodatnu sigurnost i mir da vaš telefon ostane neoštećen čak i u nepredviđenim situacijama.

Još jedna prednost zaštitnih stakala je jednostavno održavanje. Možete ih lako obrisati maramicom ili mekom krpom kako biste uklonili otiske prstiju, prašinu ili druge nečistoće. Ova svojstva čine zaštitna stakla idealnim izborom za sve koji žele očuvati izgled svog pametnog telefona.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.