067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me
  FILTERI
SORTIRANJE
BRENDOVI

DVI kablovi (2)

Rotronic 12.99.3116-50
Rotronic 12.99.3116-50
#85023012

VALUE adapter DVI-HDMI

SBOX DVI-DVI M/M 2M
SBOX DVI-DVI M/M 2M
#DVI-2-VP

Adapter

FILTERI

SORTIRANJE

POPUSTI

BRENDOVI

Canon DSLR fotoaparat EOS 4000D EF18-5536 rataWhite Shark FIREFLY

DVI kablovi su jedno od najpouzdanijih i najčešće korišćenih rešenja za prenos digitalnog video signala između računara, monitora, projekora i drugih uređaja. DVI (Digital Visual Interface) je standardni digitalni interfejs koji omogućava visokokvalitetni prenos slike sa minimalnim gubitkom kvaliteta.

DVI kablovi pružaju izuzetno oštar i jasan prikaz slike. Oni podržavaju visoke rezolucije, uključujući Full HD (1080p) i 4K, čime omogućavaju reprodukciju detaljnih i živopisnih slika. Bez obzira da li koristite monitor za rad, gledanje filmova ili igranje video igara, DVI kablovi pružaju visokokvalitetan prikaz slike.

Ovi kablovi dolaze u različitim varijantama, uključujući DVI-D (digitalni), DVI-A (analogni) i DVI-I (kombinacija digitalnog i analognog) kablova. DVI-D kablovi prenose samo digitalni signal, dok DVI-I kablovi mogu prenositi i digitalni i analogni signal. Ova raznovrsnost omogućava povezivanje sa širokim spektrom uređaja koji podržavaju DVI interfejs.

Prednost DVI kablova je i njihova jednostavnost upotrebe. Konektori DVI kabla su standardizovani i čvrsti, omogućavajući sigurno priključivanje na uređaje. Takođe, ovi kablovi podržavaju i duže kablove, što je idealno za postavljanje monitora ili projektora na udaljenije pozicije.

DVI kablovi su takođe kompatibilni sa drugim standardima kao što su VGA (video Graphics Array) i HDMI (High Definition Multimedia Interface). Postoje adapteri koji omogućavaju povezivanje DVI kablova sa uređajima koji koriste VGA ili HDMI priključke, čime se pruža veća fleksibilnost u upotrebi.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.