Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me

IZJAVA O KORIŠĆENJU WSPAY-a

Firma ne skladišti, ne obrađuje niti prenosi kartične podatke. Firma putem svojih web stranica omogućava preusmjeravanje korisnika/klijenata na web stranice IPG-a (Internet Payment Gateway-a) gdje se obavlja proces plaćanja usluge.


Svi elementi platne forme dostavljaju se klijentu direktno od strane Internet Payment Gatewaya, REDIRECT procesom. Firma nema kartičnu okolinu unutar svojeg IT sistema, niti na bilo koji način čuva, obrađuje ili prenosi brijeve kartica.

IZJAVA O KORIŠĆENJU WSPAY SISTEMA

PC Gamer web prodajno mjesto koristi WSPay za online plaćanja. WSPay je siguran sistem za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu kreditnim karticama. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviši stepen zaštite kod upisa i prenosa podataka.

UNOS I PRENOS LIČNIH PODATAKA

Unos i prenos ličnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSPay sistem za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korišćenjem sistema WSPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.