Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me
  FILTERI
SORTIRANJE

Teleskopi (1)

FILTERI

SORTIRANJE

POPUSTI

White Shark ZOLDERTRUST GXT709W Luminus RGBPlayStation Portal

Teleskopi su instrumenti koji nam pružaju priliku da istražimo beskrajne dubine svemira. Uz njihovu pomoć, otvaramo vrata ka tajnama zvijezda, planeta, galaksija i drugih astronomskih objekata koji se nalaze na udaljenim mjestima u kosmosu. Teleskopi nam donose blistav pogled na nebeski svod, otkrivajući nam fascinantne detalje i fenomene koji se odvijaju na velikim udaljenostima.

Kada posmatramo nebo kroz teleskop, svijet se mijenja. Tamo gdje su golim okom vidljive samo neke zvijezde, teleskop nam otkriva nebrojene sjajne tačke koje čine zvjezdano nebo. Možemo posmatrati planete našeg Sunčevog sistema i vidjeti detalje poput prstenova oko Saturna, mjesece oko Jupitera ili površinu Mjeseca. Takođe, teleskopi nam pružaju mogućnost da zavirimo u daljine svemira, gdje se nalaze daleke galaksije, crne rupe i sazvježđa.

Važno je napomenuti da postoji različite vrste teleskopa, kao što su reflektori, refraktori i katadioptrički teleskopi, svaki sa svojim karakteristikama i prednostima. Reflektori koriste ogledala za sakupljanje i fokusiranje svijetlosti, dok refraktori koriste sočiva. Katadioptrički teleskopi kombinuju ova dva principa kako bi pružili kompaktnu i efikasnu optiku.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.