Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me

  Nazad na blog listu
PlayStation Portal je premašio sva očekivanja!

  Objavljeno: 17-04-2024 07:51:51   Novosti

PlayStation Portal je premašio sva očekivanja!

Ovaj uređaj omogućava ti da praktično nosiš svoj PS5 gdje god da ideš.

Sony PlayStation Portal je zanimljiv prenosni uređaj koji koristi Sonijevu uslugu Remote Play kako bi strimovao naslove sa vaše kućne konzole na prenosni periferni uređaj. Iako zahtjeva stalnu internet vezu, čini se da postoji veliko interesovanje za neku vrstu prenosne PlayStation konzole, jer prema kompaniji, “potražnja je nastavila da premašuje naša očekivanja”.

 

 

U ekskluzivnom intervjuu koji je sproveo GameFile, potpredsjednik za upravljanje proizvodima PlayStationa, Hiromi Wakai, razgovarao je o razvoju i uspjehu prenosnog uređaja PlayStation Portal, rekavši: “Iako nemamo brojeve koje možemo da podijelimo, potražnja je nastavila da premašuje naša očekivanja.”

 

Interesantno je napomenuti da je prva serija PlayStation Portala rasprodata za samo dva dana, iako su brojke proizvodnje bile relativno niske. Sada je prioritet kompanije da što pre isporuče nove jedinice na tržište i zadovolje rastuću potražnju igrača. Sve u svemu, ovo je zaista uzbudljiv period za svijet gaminga, a PlayStation Portal je samo jedan od mnogih primjera kako tehnologija i inovacija mijenjaju način na koji igramo video igre.

 

PlayStation Portal Remote Player je namjenski napravljen uređaj posvećen pružanju nevjerovatnog iskustva gaminga na daljinu. To znači da ga možete uključiti, pritisnuti tipku za povezivanje sa svojom PS5 konzolom i početi igrati nevjerovatnom brzinom.

 

PlayStation Portal Remote Player daje vam pristup igrama na vašoj PS5 konzoli preko kućnog Wi-Fi-ja, što vam omogućuje da odmah uskočite u igricu bez potrebe za igranjem na TV-u. Na ovom nosivom uređaju možete igrati kompatibilne igrice koje ste instalirali na svoju PS5 konzolu, uključujući vaše omiljene PS5 i PS4 igrice.

 

Iskusite uranjanje koje oduzima dah sa funkcijama bežičnog upravljača DualSense. Osjetite zadivljujuću snagu taktilne povratne informacije i prilagodljivih okidača u podržanim igricama. Odzivne vibracije reaguju na vaše izbore u igrici i simuliraju faktore okoline. Dinamički otpor oponaša napetost interakcije s opremom i objektima u igrici u odabranim PS5 naslovima.

 

 

Uhvatite svaki izuzetan detalj svojih omiljenih igrica dok oživljavaju na jarko osvijetljenom i prekrasnom full HD ekranu od 8 inča. Za ovaj nosivi gaming uređaj potreban je širokopojasni internet Wi-Fi s najmanje 5 Mbps prostora. Za bolje iskustvo igranja preporučuje se veza velike brzine od najmanje 15 Mbps.

Poruči svoj PlayStation Portal već danas!

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.