Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me
  FILTERI
SORTIRANJE
BRENDOVI
  • (1)

Interaktivne table (1)

DAHUA LCH86-MC410-B
DAHUA LCH86-MC410-B
#MON02424

86" LCH86-MC410-B UHD Smart Interactive Whiteboard...

FILTERI

SORTIRANJE

BRENDOVI

  • (1)
League of Legends Gift CardAZRAELWHITE SHARK AERO

Interaktivne table su inovativno sredstvo koje donosi revoluciju u način na koji se uči, predaje i sarađuje u modernim obrazovnim i poslovnim okruženjima. Ove napredne tehnološke table kombinuju funkcionalnosti tradicionalne table sa mogućnostima digitalne interakcije, pružajući korisnicima jedinstveno iskustvo u oblasti edukacije, prezentacija i timskog rada.

Kroz dodirni ekran visoke rezolucije, interaktivne table omogućavaju korisnicima da pišu, crtaju, prave bilješke, prevlače i manipulišu digitalnim sadržajem. Ove table podržavaju multitouch tehnologiju, što znači da više korisnika može raditi istovremeno na istoj tabli, što je idealno za grupne aktivnosti i saradnju. Takođe, interaktivne table često dolaze sa specijalizovanim digitalnim markerima ili olovkama koje omogućavaju precizno pisanje i crtanje na ekranu.

Pored pisanja i crtanja, interaktivne table pružaju mogućnost pristupa internetu, pregledanja multimedijalnog sadržaja, pokretanja interaktivnih aplikacija, prezentovanja prezentacija i izvođenja drugih obrazovnih ili poslovnih aktivnosti. Ove table podržavaju integraciju sa drugim uređajima kao što su računari, laptopovi, projektori ili monitori, što omogućava fleksibilnost u prikazu i deljenju sadržaja.

Interaktivne table su posebno korisne u obrazovnim institucijama, gdje pomažu u angažovanju učenika i unapređenju interaktivnosti u učionici. Mogu se koristiti za predstavljanje lekcija, grupne vježbe, rješavanje problema, izvođenje eksperimenata ili bilo koju drugu interaktivnu aktivnost. Takođe, interaktivne table se sve više koriste u poslovnim sredinama za prezentacije, timski rad, brainstorming sesije, virtuelne konferencije i druga profesionalna okruženja.

Kvalitetne interaktivne table pružaju visoku osjetljivost na dodir, bogate mogućnosti prilagođavanja, intuitivne korisničke interfejse i visok nivo pouzdanosti. Njihov dizajn je ergonomski i prilagođen za dugotrajno korišćenje, a napredne softverske aplikacije omogućavaju dodatne funkcionalnosti i interaktivne alate koji podržavaju učenje i saradnju.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.