067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me
Grafičke table
  FILTERI
SORTIRANJE
BRENDOVI

Grafičke table (1)

WACOM CTL-4100/KO-BX
WACOM CTL-4100/KO-BX
#85015831

Intuos S Aktivna površina:152.0 x 95.0 mm...

FILTERI

SORTIRANJE

POPUSTI

BRENDOVI

White Shark ZOLDERCOOLER MASTER StormSAMSUNG GALAXY S23 FE

Grafičke table su neprocenjiv alat za digitalno crtanje, dizajniranje i uređivanje grafike. Ovi napredni uređaji omogućavaju umjetnicima, dizajnerima i ostalim kreativcima da izraze svoju kreativnost na digitalan način, stvarajući profesionalne umjetničke radove, ilustracije, animacije i još mnogo toga.

Grafičke table se sastoje od tableta osjetljivog na pritisak i posebne digitalne olovke. Osjetljivost na pritisak omogućava precizno registrovanje nivoa pritiska olovke, što rezultira linijama različite debljine i intenziteta, simulirajući iskustvo crtanja na papiru. Olovka često ima i gumicu koja funkcioniše kao digitalna gumica za brisanje.

Kvalitet grafičkih tabli može se mjeriti prema faktorima kao što su osjetljivost na pritisak, rezolucija tableta, brzina odziva i podržane funkcionalnosti. Visokokvalitetne grafičke table pružaju precizno i glatko iskustvo crtanja, sa osjetljivošću na pritisak koja omogućava suptilno nijansiranje i detaljno izražavanje kreativnih ideja.

Većina grafičkih tableta se povezuje sa računarom putem USB veze i zahtjeva instalaciju odgovarajućeg drajvera i softvera kako bi bile potpuno funkcionalne. Ovo omogućava sinhronizaciju tableta sa grafičkim programima kao što su Adobe Photoshop, Illustrator, CorelDRAW i drugi, što omogućava korisnicima da koriste bogate alate i efekte za izradu visokokvalitetnih digitalnih radova.

Grafičke table omogućavaju precizno crtanje, bojenje i uređivanje, uz dodatne mogućnosti kao što su gestovi, skrolovanje i zumiranje za poboljšano korisničko iskustvo. Osim profesionalne upotrebe, grafičke table su takođe popularne među ljubiteljima umjetnosti. Pružaju mogućnost eksperimentisanja sa različitim tehnikama crtanja, bojenja i digitalnih efekata, otvarajući nove horizonte kreativnosti.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.