Poslednje vijesti iz svijeta tehnologije i gadžeta

Novi The Witcher je u razvoju

Novi The Witcher je u razvoju

CD Projekt Red i zvanično je objavio da je novi The Witcher u razvoju! Igra, koja je opčinila igrače svojom trilogijom, posebno trećim dijelom, koji je doživio nekoliko reizdanja, poboljšanih verzija i dodatnih DLC-ova zbog popularnosti, dobiće nastavak.

Iako očekivano, ovo niko nije očekivao baš u ovom trenutku, ali - desio se!

The Witcher 3: Wild Hunt je izašao 2015. godine i godinama nakon toga tutnji gejming scenom i zvijezda je svih rasprodaja na svim platformama. Sedam godina kasnije dobijamo najavu nove igre za koju CD Projekt Red kaže da je nova saga i najava nove The Witcher franšize, što znači - više igara i više zabave u odnosu na Cyberpunk 2077, iako je i ta igra oborila mnogobrojne rekorde.

Izgleda da će igra biti i dalje zasnovana na REDengine-u, kao i sljedeća Cyberpunk 2077 ekspanzija, a o datumu izlaska možemo samo da nagađamo i promašimo, jer smo i na Cyberpunk 2077 čekali gotovo cijelu deceniju.

Verujemo da će Henri Kavil odglumiti još koju The Witcher sezonu u Geraltovom oklopu dok ne vidimo tj. ne budemo igrali novu igru. Mršave detalje, potvrdu da neće biti samo Epic Store ekskulziva, ali i jednu sliku - to je sve što za sada imamo od zvaničnih podataka o novoj The Witcher igri…

 

11/04/2022

Najavljen novi Call of Duty

Nastavak za 2022. godinu zvaće se Modern Warfare 2

Besplatne Playstation Plus igre za maj

Novi mjesec, nove besplatne igre

Newsletter

Prijavi se i budi u toku sa najboljim ponudama i akcijama, kao i sa najnovijim proizvodima.