Welcome to PC-gamer Online Shopping Store !

Korpa
BLACK FRIDAY - Crni petak 2020

23/11/2020

Sigurni smo da ste čuli za Black Friday, dan posebnih ponuda i sniženja kada mnoge prodavnice širom svijeta pripremaju odlične ponude za kupce.

 

Kako je nastao Black Friday?

Tradicija kupovine posebnih ponuda za Black Friday dolazi nam iz Sjedinjenih Američkih Država. Pravi praznik za sve šopingoličare u Americi je aktuelan još od 1952. godine, a ubrzo je ovaj kupoholičarski spektakl zaživio i u Evropi, te i Evropljani sa nestrpljenjem očekuju posljednji petak u novembru i rasprodaje kako bi kupovali po sjajnim popustima i cijenama.

Imajući u vidu da je Dan zahvalnosti najveći porodični praznik u Americi, kada se iz svih krajeva zemlje porodica okuplja za jednim stolom na tradicionalnom ručku, narednog dana (u petak) kada se svi vraćaju svojim kućama, a pritom se i održavaju razne parade, u gradovima nastaje potpuni kolaps u saobraćaju, zbog čega su zapravo saobraćajci ovaj dan prozvali crnim petkom.

Jedan od razloga zbog kog kupci obožavaju kupovinu upravo ovog dana, jeste i taj što Black Friday pada u posljednju nedjelju novembra, te je odličan period za kupovinu prazničnih poklona po sjajnim cijenama.

Dugački redovi formiraju se od ranog jutra ispred prodavnica, a kada se vrata otvore – počinje prava pometnja: kupci se grabe za proizvode koji su tog dana na ogromnim popustima, jeftiniji nego bilo kog drugog dana u godini.

 

Black Friday u PC Gamer-u – Odličan period za kupovinu

I ove godine vjernost naših kupaca odlučili smo nagraditi i zato Black Friday traje čak tri dana. Od 26-28. novembra očekuju vas specijalne pogodnosti.

Samo za taj dan pripremili smo za vas veliki izbor proizvoda po nevjerovatno niskim cijenama, nižim i do 50% od redovnih. 

Ovo je dan kada će svi ljubitelji gejminga, moći sebe da obraduju brojnim novitetima po veoma atraktivnim cijenama.

Ne propustite idealnu priliku i opremite svoj dom novim modelima, novim izdanjima igara, kao i novom gejming opremom. I ne samo to. Crni petak je savršen za početak kupovine poklona za Novu godinu. Razmišljajte unaprijed.

Ovog Crnog petka očekuje vas puno iznenađenja i nevjerovatnih popusta jer zajedno pomjeramo granice kupovine kakvu poznajete. Ne prepuštajte ništa slučaju i obezbijedite sebi i svojoj porodici fantastične uređaje po fenomenalnim cijenama!

Iz našeg širokog asortimana za Black Friday Izdvojićemo proizvode visokog kvaliteta i vrhunskih proizvođača. Nadamo se da ćete biti zadovoljni ponudom koju spremamo.

Tokom Black Friday akcije moći ćete da kupujete direktno u našoj radnji, ali i putem našeg sajta.