Uslovi korišćenja

Podaci o firmi

PC Planet d.o.o.

Adresa: Dalmatinska 18

Tel: 067 00 70 60

Web: www.pc-gamer.me

PIB: 02941936

Šifra djelatnosti: 47.41 Trgovina na malo kompjuterima

Uslovi korišćenja

NARUČIVANJE

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca porudžbine. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje porudžbinu. Sve cijene izražene su u EUR (€). Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te slanjem istog u korpu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

PLAĆANJE

PC-gamer.me podržava sljedeće načine plaćanja:

Naručeni proizvodi plaćaju se online jednom od kreditnih i debitnih kartica: MasterCard®, Maestro®, Visa®. Prodavac se obavezuje da pošalje pošiljku kupcu onog trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde, prodavac se obavezuje poslati pošiljku u roku od 2. radna dana. Dostava je besplatna za sve porudžbine veće od 50 eura, ispod tog iznosa dostava se naplaćuje 3 eura. Dostava je besplatna na području Podgorice.

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Trenutno stanje možete provjeriti pozivom na 067/ 00 70 60 ili slanjem upita na e-mail info@pc-gamer.me. 

ISPORUKA

Naručeni proizvodi pakuju se na način da tokom transporta ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (firmi koja vrši dostavu). Ako kupac ne primi robu u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavca kako bi se preduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala druga pošiljka.

REKLAMACIJE

Prodavac se obavezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na www.pc-gamer.me. Slika koja opisuje proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment.

Proizvodi koji se prodaju putem naše internet prodavnice, su praćeni svom zakonski neophodnom dokumentacijom uključujući i garantne listove proizvođača.

Ukoliko želite da započnete proces reklamacije, potrebno je da nam se obratite na email info@pc-gamer.me ili telefon 067 00 70 60. 

Firma PC Planet doo. ne preuzima nikakvu odgovornost za greške kupaca, proizvode pogrešno kupljene ili bilo koje druge greške koje se odnose na Vaše postupke prilikom kupovine na Web sajtu.

Ako je neki proizvod koji ste kupili defektan ili ne funkcioniše pravilno iz bilo kog razloga, molimo Vas da kontaktirate naš korisnički servis – 067 00 70 60, i da pogledate garantni list kako biste se upoznali sa detaljima garancije i postupkom reklamacije.

Newsletter

Prijavi se i budi u toku sa najboljim ponudama i akcijama, kao i sa najnovijim proizvodima.