Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me

  Nazad na blog listu
WWE 2K23 dolazi u martu sa JOHN CENA-om na naslovnoj

  Objavljeno: 26-01-2023   Vijesti iz gaming svijeta

WWE 2K23 dolazi u martu sa JOHN CENA-om na naslovnoj

WWE 2K23 zvanično izlazi 17. marta, a John Cena će biti na naslovnoj strani na sva tri izdanja.

Igra će biti dostupna na PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series X i S, i PC, a WWE 2K23 će proslaviti 20. godišnjicu rvačke super zvijezde John Cena-e tako što će se on naći na sva tri omota različitih edicija igre.

 

Standard Edition izlazi 17. marta, dok će Deluxe Edition i Icon Edition stići 14. marta. Takođe će 17. marta izaći i Cross-Gen Edition, verzija za prethodne i trenutne generacije konzola.

 

WWE 2K23 obećava i nekoliko unaprijeđenja franšize. Osvježeni 2K Showcase mod omogućava igračima da ponovo prođu kroz najpoznatije mečeve Cena-e, uz komentare rvačke super zvijezde lično. Ubacivanje zvaničnog WarGames moda omogućava igračima da igraju tri na tri, i četiri na četiri mečeve, bilo da se radi o singlplejeru ili multiplejeru. Ostali modovi koju su prošireni su MyGM, MyFACTION, MyRISE, Universe, i Creation Suite.

 

Standard i Cross-Gen verzije igre sadrže sve iznad što smo nabrojali, a Deluxe Edition dolazi i sa Bad Bunny bonus paketom pored Season Pass-a koji će naknadno ubaciti pet DLC-ova u WWE 2K23.

 

 

Icon Edition sadrži sve što i Deluxe Edition plus Ruthless Aggression Pack, koji slavi Cena-u tako što uključuje i prototip modela njegovog karaktera, Leviathan Batista-u, razvojne početničke verzije Brock Lesnar-a i Randy Orton-a, John Cena Legacy Championship, i WrestleMania 22 arenu. Dolazi i sa Emerald Paul Heyman MyFACTION menadžerskom karticom i tri Deluxe Premium Launch MyFACTION paketa karata.

 

"Zadovoljstvo je ispričati priču o mojoj karijeri kroz WWE 2K23 Showcase,' rekao je Cena.'2K je uradio fantastičan posao snimajući i osvežavajući WWE 2K franšizu kroz ovaj koncept, i čast mi je što ću ukrasiti naslovnicu WWE 2K23.'

 

Izvor: IGN Adria

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.