Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me

  Nazad na blog listu
Call of Duty: Modern Warfare 3 stiže 10. novembra

  Objavljeno: 17-08-2023   Vijesti iz gaming svijeta

Call of Duty: Modern Warfare 3 stiže 10. novembra

Ljubitelji FPS igara neće morati dugo da čekaju na igranje Call of Duty: Modern Warfare 3 jer on izlazi 10. novembra, objavljeno je u zvaničnom tizer trejleru

Call of Duty: Modern Warfare III, igra koju svi nestrpljivo očekuju, zvanično je najavljena za 10. novembar. Activision je konačno potvrdio datum izlaska, nakon što je teaser trejler ugledao svjetlost dana usljed niza curenja informacija. Ovaj unos je direktni nastavak igre Modern Warfare II iz 2022. godine.

 

Sljedeća igra u dugotrajnoj seriji pucačina biće Call of Duty: Modern Warfare 3, a razvija je tvorac franšize Sledgehammer Games. Ona zvanično stiže 10. novembra, najavljeno je u zvaničnom video tizeru objavljenom na Twitter, odnosno X društvenoj mreži.

 

Logo nove igre ispisan je crvenim slovima i rimskim brojevima, poput onoga što smo vidjeli i kod Call of Duty: MW 2. Ovo će biti prvi put još od originalne triologije Call of Duty koja je trajala od 2003. do 2006. godine da novi naslov dolazi odmah nakon prethodnog iz iste serije.

 

Novi deo igre izgleda kao delimični novi početak serije, jer dijeli neke likove i ključne tačke zapleta sa svojim prethodnikom. To održava nastavak priče svježom uprkos utabanom terenu, te će njeni ljubitelji imati nova iznenađenja kojima mogu da se raduju. 

 

Teaser trejler pokazuje zvučne talase, radio komunikaciju, kao i slike zmije i poznatog kapetana Prajsa. Takođe, tu je i sjenka novog karaktera za koga se vjeruje da je Vladimir Makarov, antagonista iz originalne Modern Warfare trilogije.

 

Ova igra obećava ne samo da zadovolji očekivanja već i da ih premaši sa novom pričom, unapređenim iskustvom i nastavkom Warzone serije. Za sve ljubitelje FPS igara, datum izlaska je označen i sa nestrpljenjem se iščekuje novi svet akcije, taktike i adrenalina.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.