Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me

  Nazad na blog listu
BLACK FRIDAY - Crni petak 2023

  Objavljeno: 23-11-2023   Vijesti iz gaming svijeta

BLACK FRIDAY - Crni petak 2023

Nikad veći popusti!

Tradicija kupovine posebnih ponuda za Black Friday dolazi nam iz Sjedinjenih Američkih Država. Pravi praznik za sve šopingoličare u Americi je aktuelan još od 1952. godine, a ubrzo je ovaj kupoholičarski spektakl zaživio i u Evropi, te i Evropljani sa nestrpljenjem očekuju posljednji petak u novembru i rasprodaje kako bi kupovali po sjajnim popustima i cijenama.

 

Planirajte svoju kupovinu na vrijeme

Pripremite spisak svih proizvoda za koje ste zainteresovani. Na taj način se ne može desiti da nešto zaboravite. Takođe, dobro je imati i bar po jednu alternativu za svaki od vaših favorita, jer se tokom Crnog petka dešava da brzo ponestanu zalihe.

 

Black Friday u PC Gamer-u – Odličan period za kupovinu

 

I ove godine vjernost naših kupaca odlučili smo nagraditi i zato Black Friday traje čak tri dana. Od 23-25. novembra očekuju vas specijalne pogodnosti.

 

Samo za taj dan pripremili smo za vas veliki izbor proizvoda po nevjerovatno niskim cijenama, nižim i do 70% od redovnih. 

 

Ovo je dan kada će svi ljubitelji gejminga, moći sebe da obraduju brojnim novitetima po veoma atraktivnim cijenama.

 

Ne propustite idealnu priliku i opremite svoj dom novim modelima, novim izdanjima igara, kao i novom gejming opremom. I ne samo to. Crni petak je savršen za početak kupovine poklona za Novu godinu. Razmišljajte unaprijed.

 

U toku Black Friday-a očekuju vas odlične ponude za odabrane laptop računare, što predstavlja idealnu priliku da obezbijedite sebi pouzdan prenosni računar moćnih performansi. Bilo da vam je potreban laptop za svakodnevnu kućnu upotrebu i posao, za neko zahtjevnije projektovanje, modelovanje ili dizajn ili za ozbiljna gaming postignuća, u PC Gameru vas očekuju po sniženim cijenama uz brojne dodatke i opremu.

 

Ovog Crnog petka očekuje vas puno iznenađenja i nevjerovatnih popusta jer zajedno pomjeramo granice kupovine kakvu poznajete. Ne prepuštajte ništa slučaju i obezbijedite sebi i svojoj porodici fantastične uređaje po fenomenalnim cijenama!

Pratite nas i budite u toku, posjetite jedan od naših prodajnih objekata ili istražite ponudu putem PC Gamer online prodavnice.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.