Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me

  Nazad na blog listu
8 YAKUZA IGARA: Stižu na PlayStation Plus

  Objavljeno: 03-08-2022   Vijesti iz gaming svijeta

8 YAKUZA IGARA: Stižu na PlayStation Plus

Sony i Sega najavili su kako će pretplatnici PlayStation Plusa moći iskusiti cijeli serijal igara Yakuza tokom 2022. godine.

Hvaljena serija Yakuza, koja uključuje sagu o Kazuma Kiryu i najnoviji Yakuza: Like A Dragon, dolazi na PlayStation Plus 2022. Svako koga je zaintrigirala dugotrajna Segina serija moći će iskusiti njenu prepoznatljivu mješavinu oštrih borbi, istraživih okruga, mini-igre i fascinantne priče počevši od sljedećeg mjeseca.

Naime, pretplatnici PlayStation Plus Extra i Premiuma moći će doživjeti cijeli Yakuza serijal ove godine. Na osnovnom PS Plusu moći će se nabaviti posljednji naslov Yakuza: Like a Dragon, a u katalogu Extra igara od sredine osmog mjeseca naći će se Yakuza 0, Yakuza Kiwami i Yakuza Kiwami 2. Kasnije tokom godine u katalog će biti dodati Yakuza 3 Remastered, Yakuza 4 Remastered, Yakuza 5 Remastered i Yakuza 6: The Song of Life.

Ako nikad niste igrali Yakuza serijal, ili niste sasvim sigurni hoće li vam te igre uopšte odgovarati, ovo će biti idealna prilika da ih isprobate.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.