Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me

  Nazad na blog listu
SteelSeries proširio svoju kolekciju sa novom Arctis Nova serijom slušalica

  Objavljeno: 29-09-2022   Vijesti iz gaming svijeta

SteelSeries proširio svoju kolekciju sa novom Arctis Nova serijom slušalica

SteelSeries nastavlja da pomjera granice kvaliteta na tržištu gejming opreme sa novim slušalicama iz renomirane Arctis Nova serije.

SteelSeries je proširio svoju kolekciju sa novim Arctis Nova 7, Nova 3 i Nova 1 slušalicama. Sve slušalice iz Nova serije posjeduju Nova Acoustic sistem, koji, pored izuzetnog kvaliteta zvuka, nudi i 3D surround audio. Sve slušalice iz serije su kompatibilne sa gotovo svim gejming platformama, i posjeduju noise cancelling tehnologiju, koja otklanja sve neželjene pozadinske zvukove i šumove.

U seriji se ističu bežične Arctis Nova 7 slušalice, koje gejmerima daju mogućnost da slušaju audio dva strima istovremeno, i nude 4GHz i Bluetooth konekciju, koju brzo i lako možete mijenjati između PC, Mac, PlayStation i Nintendo Switch platformi.

 

Za još bolje iskustvo i kvalitet zvuka, SteelSeries kao i uvijek preporučuje Sonar Audio Software Suit, prvi profesionalni audio EQ softver namijenjen gejmerima, koji besplatno možete preuzeti na zvaničnoj SteelSeries stranici.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.