Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me

  Nazad na blog listu
Sony predstavio besplatne PS Plus igre za oktobar

  Objavljeno: 04-10-2022   Vijesti iz gaming svijeta

Sony predstavio besplatne PS Plus igre za oktobar

Igrači će moći da dobiju pristup brojnim različitim izdanjima, uključujući najnoviji Hot Wheels Unleashed.

Svakog mjeseca, oni sa PlayStation Plus Essentials pretplatom dobijaju pristup listi „besplatnih“ igara koje obuhvataju i PS4 i PS5 generaciju. Za mjesec oktobar, igrači će moći da dobiju pristup brojnim različitim izdanjima, uključujući najnoviji Hot Wheels Unleashed.

 

Objavljujući na PlayStation blogu, otkriveno je da dolaze nadljudski sukobi u Injustice 2, velika trkačka uzbuđenja sa sićušnim automobilima u Hot Wheels Unleashed i naelektrisana strateška bitka Superhota.”

 

Predvodnik nadolazećih naslova je Hot Wheels Unleashed. Nudeći i PS4 i PS5 verziju, ova arkadna trkačka igra omogućava da „Sakupljate, gradite i trkate se u ovom fantastičnom arkadnom simu zasnovanom na univerzumu Hot Wheels. Zaradite nova vozila, a zatim ih odvedite na stazu da se trkaju rame uz rame sa prijateljima na podijeljenom ekranu za dva igrača ili se suočite sa do 12 protivnika u onlajn izazovima.” Ako se osjećate dodatno kreativno, možete čak i da napravite sopstvene staze.

 

 

Injustice 2 je najskoriji unos u seriji borbenih igara iz Mortal Kombat studija Netherrealm, koji vam omogućava da „odaberete neku od uvrnutih verzija legendarnih heroja i superzlikovaca i dovedete bitke epskih razmera na lokacije širom svijeta“.

 

 

Posljednja igra koja se poklanja je Superhot, jedinstveni miks puzzle igre i pucačine iz prvog lica, u kojoj se svijet kreće samo kada se i vi krećete, „bez regeneracije zdravlja. Nema prigodno postavljene municije. Samo vi, brojčano nadjačani i nadjačani, grabite oružje palih neprijatelja da biste pucali, sekli i manevrisali kroz uragan usporenih metaka.”

 

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.