067007060   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me
God of War Ragnarok će raditi u 120FPS na Playstation 5

  Objavljeno: 24/10/2022

God of War Ragnarok će raditi u 120FPS na Playstation 5

God of War Ragnarok izlazi sljedećeg mjeseca, a Sony proslavlja njegovo lansiranje objavljivanjem snimaka iza scene iz pravljenja igre. Prva epizoda je usredsređena na priču o God of War Ragnarok, a nove se objavljuju svakog utorka u narednih 9 nedjelja.

 

 

Neke PlayStation 5 igre nude režim od 120 FPS za izuzetno fluidni gejmplej. Mnogi od ovih naslova su fokusirani na multiplejer, kao što su Fortnite, Call of Duty: Modern Warfare, Destiny 2 i Rocket League, a igre poput Borderlands 3 i Doom Eternal takođe daju igračima opciju za 120 FPS. Igre danas obično imaju dva režima, jedan za postizanje najbolje moguće slike pri 30 FPS, a drugi koji cilja na 60 FPS. Potvrđeno je da God of War Ragnarok ima nekoliko različitih grafičkih režima, a jedna opcija je prijatno iznenađenje.

 

Press Start Australia izvještava da igrači mogu da biraju između četiri grafička režima dok igraju God of War Ragnarok. Dolazi sa dvije glavne opcije – Favor Resolution ili Favor Performance, koje funkcionišu drugačije sa uključenim ili isključenim High Frame Rate. Kada je isključen, igrači mogu da biraju između igre od 30 FPS pri 4K i navodno zaključanog iskustva od 60 FPS. Sa drugim opcijama, God of War Ragnarok radi pri 40 FPS u režimu rezolucije i cilja na impresivnih 120 FPS u režimu performansi.

 

Press Start Australia napominje da će igračima biti potreban TV ili monitor kompatibilan sa HDMI 2.1 da bi igrali God of War Ragnarok pri ciljanih 120 FPS.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.