Poslednje vijesti iz svijeta tehnologije i gadžeta

Far Cry 6 je besplatan za igranje ovoga vikenda

Far Cry 6 je besplatan za igranje ovoga vikenda

Ubisoft je najavio da će Far Cry 6 biti besplatan za igranje ovog vikenda. Od 4.8. do ponedjeljka, 8. 8. do 15 sati, moći ćete besplatno igrati Far Cry 6 na svim platformama, a to su PC (Ubisoft Connect i Epic Games Launcher), PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series X/S. Za igranje PC i PS4/5 verzija ne treba vam ništa više osim dobre volje, dok vam na Xboxu ipak treba pretplata na Xbox Live Gold.

U Far Cry 6, igrači su uronjeni u adrenalinski, haotičan svijet moderne gerilske revolucije. Igra se odvija u Yari; tropski raj zamrznut u vremenu. Kao diktator Jare, Anton Kastiljo namjerava da na bilo koji način vrati nekadašnju slavu svojoj naciji, a njegov sin Dijego ide njegovim krvavim stopama.

Igrači će preuzeti ulogu Danija Rojasa; lokalni Jaran koji će postati gerilac da bi oslobodio naciju. Igrači će uskočiti u akciju i haos gerilske borbe u srcu revolucije. Pored toga, igrači će koristiti arsenal jedinstvenog i iznenađujućeg novog oružja, vozila i životinjskih pratilaca u borbi protiv nepopustljivog vojnog režima.

05/08/2022

Objavljeni trejleri za nove verzije kultnih PC igara - Gothic i Alone in the Dark

THQ Nordic predstavio nove verzije Gothic i Alone in the Dark igara

Nintendo Switch Pro možda stiže tek krajem 2023

Nintendo Switch jedna je od najpopularnijih konzola svih vremena

FIFA 23 otkrila novosti za Pro Clubs mod

Pro Clubs mod u ovogodišnjem izdanju Fife imaće bolju povezanost s Volta modom i sistemom napredovanja

Newsletter

Prijavi se i budi u toku sa najboljim ponudama i akcijama, kao i sa najnovijim proizvodima.