Poslednje vijesti iz svijeta tehnologije i gadžeta

Besplatne Playstation Plus igre za maj

Besplatne Playstation Plus igre za maj

Sony je objavio da su sljedeće igre koje dolaze na PlayStation Plus ovog maja FIFA 22 (PS5 & PS4), Tribes of Midgard (PS5 & PS4), i Curse of the Dead Gods (PS4). Sve tri igre su besplatne za sve PlayStation Plus pretplatnike od 3. maja.

 

FIFA 22

Izaberite teren u igri FIFA 22 i pohvalite se svojim fudbalskim vještinama u jednoj od najomiljenijih sportskih franšiza na planeti.

PlayStation Plus članovi mogu preuzeti i ekskluzivni paket PlayStation Plus FIFA Ultimate Team.

 

Tribes of Midgard

Istražite svijet prepun mračnih stvorenja, skrivenih bogova i obilja materijala i odbranite selo Midgard od invazije divova koji žele da unište svet u igri Tribes of Midgard.

 

Curse of the Dead Gods

Pronađite put u lavirintu prostorija i hodnika ukletog, mračnog zamka u igri Curse of the Dead Gods. Odbranite se od čudovišta i izbegnite skrivene zamke tokom potrage za nezamislivim bogatstvima, vječnim životom i božanskim moćima.

Igrači imaju rok do 2. maja da preuzmu aprilske PlayStation Plus igre, a PS5 korisnici imaju do 11. maja da dodaju Persona 5 u njihovu kolekciju pre nego što igra napusti PS Plus Collection.

Sony će ovog juna lansirati i ''kompletno novi PlayStation Plus" sa tri različita nivoa koji nude različite nagrade uključujući i pristup igrama iz kompletne PlayStation istorije.

Korisnici koji već imaju PlayStation Plus pored PlayStation Now dobiće najviši Premium Tier bez dodatnih troškova za preostali period njihove pretplate.

04/05/2022

Najavljen novi Call of Duty

Nastavak za 2022. godinu zvaće se Modern Warfare 2

Besplatne Playstation Plus igre za maj

Novi mjesec, nove besplatne igre

Newsletter

Prijavi se i budi u toku sa najboljim ponudama i akcijama, kao i sa najnovijim proizvodima.