Poslednje vijesti iz svijeta tehnologije i gadžeta

PlayStation zvanično najavio novi PlayStation Plus

PlayStation zvanično najavio novi PlayStation Plus

Sony je konačno otkrio njihovu verziju Xbox Game Pass-a, kompletno novi PlayStation Plus koji će spojiti trenutni PS Plus i PS Now u pretplatničku uslugu sa tri nivoa koja se sastoji od 700 igara, a imaćete pristup i retro igrama ako se odlučite za najskuplji paket.

Usluga će biti dostupna samo određenim tržištima u junu, a nakon toga će se pojaviti i u drugim regionima širom svijeta.

Nakon višemjesečnih izvještaja, i još dužeg spekulisanja, Sony je danas otkrio novu uslugu. Ona se sastoji iz tri nivoa, PlayStation Plus Essential, PlayStation Plus Extra, i PlayStation Plus Premium. Kao dio ovog poteza, PS Now će prestati da funkcioniše, a članovi će migrirati na novu Premium opciju, bez dodatnih troškova, prenosi IGN.

Najskuplji novi PS Plus paket će nuditi više od 700 igara koje ćete moći da skinete ili strimujete (uključujući i strimovanje na PC-u), a biblioteka igara će se ''redovno osvježavati''. PS3 igre ćete moći da igrate jedino preko strimovanja, dok će igre sa PS1, PS2 i PSP imati obje opcije. Sony nam je stavio do znanja da Sony ekskluzive neće dolaziti na pretplatnički servis prvog dana (bar ne za sada), kao što je to slučaj sa Xbox Game Pass-om.

Usluga će biti lansirana sa igrama kao što su Death Stranding, God of War, Marvel’s Spider-Man, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Mortal Kombat 11, i Returnal.

PS Plus će se pojaviti prvo regionalno na nekoliko azijskih tržišta, a nakon toga dolazi u Severnu Ameriku, Evropu i ostatak svijeta.

04/04/2022

Najavljen novi Call of Duty

Nastavak za 2022. godinu zvaće se Modern Warfare 2

Besplatne Playstation Plus igre za maj

Novi mjesec, nove besplatne igre

Newsletter

Prijavi se i budi u toku sa najboljim ponudama i akcijama, kao i sa najnovijim proizvodima.