067 00 70 60

Poslednje vijesti iz svijeta tehnologije i gadžeta

BLACK FRIDAY - Crni petak 2021

BLACK FRIDAY - Crni petak 2021

Black Friday je zasigurno najveći šoping dan u godini. Black Friday je američkog porijekla i uvijek pada na dan nakon američkog Dana zahvalnosti. Ime potiče iz Filadelfije i izvorno se koristilo za velike gužve u prodavnicama. Taj dan označava početak božićne kupovine, a Black Friday zato nudi vrlo niske cijene i brojne odlične ponude. Mnoge odlične ponude neposredno prije Božića nude mogućnost kupovine novogodišnjih poklona na upravo taj dan. Na ovaj način ne morate se posebno truditi oko kupovine poklona i možete uštedjeti dosta para. Pročitajte više o Black Friday-u ovdje.

PLANIRAJTE SVOJU KUPOVINU NA VRIJEME

Pripremite spisak svih proizvoda za koje ste zainteresovani. Na taj način se ne može desiti da nešto zaboravite. Takođe, dobro je imati i bar po jednu alternativu za svaki od vaših favorita, jer se tokom Crnog petka dešava da brzo ponestanu zalihe.

I ove godine vjernost naših kupaca odlučili smo nagraditi i zato Black Friday traje čak nedjelju dana. Od 22-29 novembra očekuju vas specijalne pogodnosti. Pripremili smo za vas veliki izbor proizvoda po nevjerovatno niskim cijenama, nižim i do 50% od redovnih. Iz našeg asortimana izdvojićemo vrhunske proizvode iz različitih kategorija: gaming stolice, laptopovi, desktop računari, monitori i dr.

Ovo je dan kada će svi ljubitelji gejminga moći sebe da obraduju brojnim novitetima po veoma atraktivnim cijenama.

Ne propustite idealnu priliku i opremite svoj dom novim modelima, novim izdanjima igara, kao i novom gejming opremom. I ne samo to. Crni petak je savršen za početak kupovine poklona za Novu godinu. Razmišljajte unaprijed.

Ovog Crnog petka očekuje vas puno iznenađenja i nevjerovatnih popusta jer zajedno pomjeramo granice kupovine kakvu poznajete. Ne prepuštajte ništa slučaju i obezbijedite sebi i svojoj porodici fantastične uređaje po fenomenalnim cijenama!

Iz našeg širokog asortimana za Black Friday izdvojićemo proizvode visokog kvaliteta i vrhunskih proizvođača.

Ne dozvolite da vam izmaknu najbolje ponude, pratite nas i osigurajte sebi početnu prednost u kupovini.

Tokom Black Friday akcije moći ćete da kupujete direktno u našoj radnji, ali i putem našeg sajta.

 

20/11/2021

Sony će proizvoditi više PS4 konzola kao odgovor na nedostatak PS5

Prošlo je nešto više od godinu dana otkako je PlayStation 5 lansiran, i još uvijek je nevjerovatno teško da se bilo ko dočepa ove Sony konzole

Stigao novi gejmplej za Gran Turismo 7

Sony je objavio novi video o Gran Turismo 7 koji prikazuje gejmplej na trkačkoj stazi Deep Forest Raceway

Playstation spaja PS Plus i PS Now kao odgovor na Xbox Game Pass

Proširena PlayStation Plus usluga biće dostupna u proljeće 2022.

Newsletter

Prijavi se i budi u toku sa najboljim ponudama i akcijama, kao i sa najnovijim proizvodima.