Welcome to PC-gamer Online Shopping Store !

Korpa
Nova sezona u Fortnite: Battle Royale, igra doživjela velike promjene

12/03/2021

Nakon početka drugog poglavlja u Fortnite: Battle Royale, ova igra je doživjela velike promjene u gejmpleju i po pitanju lokacija na mapi, a nedavni dolazak druge sezone nastavlja da mijenja stvari.

U fokusu nove Fortnite sezone su prije svega promjene na mapi, pošto smo dobili neke stvarno egzotične lokacije, koje su uglavnom smještene u blizini vodenih površina. Tako imamo veliku jahtu, luksuznu kuću na plaži, luku i neku vrstu tajnog podzemnog pristaništa sa otvorom za slijetanje i polijetanje helikoptera.

 

                                        

Naravno, ove lokacije nisu nasumično dodate, već su u skladu sa temom nove sezone, a to su tajne operacije i tajni agenti. U igri se sada nalaze razni tajni prolazi koji vas vode do specijalnih predmeta i oružja, ali imaćete i susrete sa negativcima.

Kao i sa svakom sezonom, stigao je novi Battle Pass koji donosi obilje skinova sa kojima možete izgledati kao tajni agent, a tu je i zanimljivo stvorenje sa kojim možete ići po mapi i predstavlja neku uvrnutu vrstu mačke. Na kraju trejlera je otkriveno i da će Deadpool stići u Fortnite, i to kao skin, a postoji šansa da će mu biti posvećeno i više od toga.

(Play.co.rs)