Poslednje vijesti iz svijeta tehnologije i gadžeta

WWE 2K23 dolazi u martu sa JOHN CENA-om na naslovnoj

WWE 2K23 dolazi u martu sa JOHN CENA-om na naslovnoj

Igra će biti dostupna na PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series X i S, i PC, a WWE 2K23 će proslaviti 20. godišnjicu rvačke super zvijezde John Cena-e tako što će se on naći na sva tri omota različitih edicija igre.

 

Standard Edition izlazi 17. marta, dok će Deluxe Edition i Icon Edition stići 14. marta. Takođe će 17. marta izaći i Cross-Gen Edition, verzija za prethodne i trenutne generacije konzola.

 

WWE 2K23 obećava i nekoliko unaprijeđenja franšize. Osvježeni 2K Showcase mod omogućava igračima da ponovo prođu kroz najpoznatije mečeve Cena-e, uz komentare rvačke super zvijezde lično. Ubacivanje zvaničnog WarGames moda omogućava igračima da igraju tri na tri, i četiri na četiri mečeve, bilo da se radi o singlplejeru ili multiplejeru. Ostali modovi koju su prošireni su MyGM, MyFACTION, MyRISE, Universe, i Creation Suite.

 

Standard i Cross-Gen verzije igre sadrže sve iznad što smo nabrojali, a Deluxe Edition dolazi i sa Bad Bunny bonus paketom pored Season Pass-a koji će naknadno ubaciti pet DLC-ova u WWE 2K23.

 

 

Icon Edition sadrži sve što i Deluxe Edition plus Ruthless Aggression Pack, koji slavi Cena-u tako što uključuje i prototip modela njegovog karaktera, Leviathan Batista-u, razvojne početničke verzije Brock Lesnar-a i Randy Orton-a, John Cena Legacy Championship, i WrestleMania 22 arenu. Dolazi i sa Emerald Paul Heyman MyFACTION menadžerskom karticom i tri Deluxe Premium Launch MyFACTION paketa karata.

 

"Zadovoljstvo je ispričati priču o mojoj karijeri kroz WWE 2K23 Showcase,'' rekao je Cena.''2K je uradio fantastičan posao snimajući i osvežavajući WWE 2K franšizu kroz ovaj koncept, i čast mi je što ću ukrasiti naslovnicu WWE 2K23.''

 

Izvor: IGN Adria

26/01/2023

Da li ste spremni za novu The Lord of the Rings igru - stiže uskoro

Želite da se vratite u Tolkinov univerzum? Evo odlične prilike za to - uskoro izlazi The Lord of the Rings: Gollum.

WB Games otkriva da Mortal Kombat 12 stiže ove godine!

Warner Bros. Discovery i NetherRealm Studios su zvanično najavili da će 12. igra u legendarnom Mortal Kombat serijalu izaći 2023. godine!

TREJLER - Like a Dragon: Ishin i oštrica osvete!

Pogledajte najnoviji trejler za Like a Dragon: Ishin!

Newsletter

Prijavi se i budi u toku sa najboljim ponudama i akcijama, kao i sa najnovijim proizvodima.