Poslednje vijesti iz svijeta tehnologije i gadžeta

Stiže još jedna League of Legends igra – Mageseeker

Stiže još jedna League of Legends igra – Mageseeker

Čini se da je propalo iznenađenje razvojnog studija Riot Games jer je južnokorejski odbor za rejting igara otkrio novi naslov koji nam stiže u franšizi League of Legends. Naime, u bazi podataka spomenutog odbora objavljen je unos za The Mageseeker: A League of Legends Story.

Prema šturom opisu, čeka nas akcijska igra koja će se igrati u ulozi Sylasa, jednog od šampiona u svijetu LoL-a. Sylas će u toj igri spašavati regiju Demacija i to je sve što je za sada poznato. Zapravo, otkriveno je da je igra u planu za PC platformu.

The Mageseeker će biti druga igra pod oznakom “A League of Legends Story”. Prvu smo dobili krajem 2021. i bila je to role-playing igra na poteze zvana Ruined King. U planu su još Convergence i Song of Nunu, dok bi Ruined King ove godine trebao doći na konzole.

U međuvremenu je Riot Games svoj svijet proširio serijom Arcane, a u razvoju je također i borilačka igra sa šampionima LoL-a.

17/01/2023

Da li ste spremni za novu The Lord of the Rings igru - stiže uskoro

Želite da se vratite u Tolkinov univerzum? Evo odlične prilike za to - uskoro izlazi The Lord of the Rings: Gollum.

WB Games otkriva da Mortal Kombat 12 stiže ove godine!

Warner Bros. Discovery i NetherRealm Studios su zvanično najavili da će 12. igra u legendarnom Mortal Kombat serijalu izaći 2023. godine!

TREJLER - Like a Dragon: Ishin i oštrica osvete!

Pogledajte najnoviji trejler za Like a Dragon: Ishin!

Newsletter

Prijavi se i budi u toku sa najboljim ponudama i akcijama, kao i sa najnovijim proizvodima.