Poslednje vijesti iz svijeta tehnologije i gadžeta

God of War Ragnarok će raditi u 120FPS na Playstation 5

God of War Ragnarok će raditi u 120FPS na Playstation 5

God of War Ragnarok izlazi sljedećeg mjeseca, a Sony proslavlja njegovo lansiranje objavljivanjem snimaka iza scene iz pravljenja igre. Prva epizoda je usredsređena na priču o God of War Ragnarok, a nove se objavljuju svakog utorka u narednih 9 nedjelja.

 

 

Neke PlayStation 5 igre nude režim od 120 FPS za izuzetno fluidni gejmplej. Mnogi od ovih naslova su fokusirani na multiplejer, kao što su Fortnite, Call of Duty: Modern Warfare, Destiny 2 i Rocket League, a igre poput Borderlands 3 i Doom Eternal takođe daju igračima opciju za 120 FPS. Igre danas obično imaju dva režima, jedan za postizanje najbolje moguće slike pri 30 FPS, a drugi koji cilja na 60 FPS. Potvrđeno je da God of War Ragnarok ima nekoliko različitih grafičkih režima, a jedna opcija je prijatno iznenađenje.

 

Press Start Australia izvještava da igrači mogu da biraju između četiri grafička režima dok igraju God of War Ragnarok. Dolazi sa dvije glavne opcije – Favor Resolution ili Favor Performance, koje funkcionišu drugačije sa uključenim ili isključenim High Frame Rate. Kada je isključen, igrači mogu da biraju između igre od 30 FPS pri 4K i navodno zaključanog iskustva od 60 FPS. Sa drugim opcijama, God of War Ragnarok radi pri 40 FPS u režimu rezolucije i cilja na impresivnih 120 FPS u režimu performansi.

 

Press Start Australia napominje da će igračima biti potreban TV ili monitor kompatibilan sa HDMI 2.1 da bi igrali God of War Ragnarok pri ciljanih 120 FPS.

24/10/2022

BLACK FRIDAY - Crni petak 2022

Black Friday u PC Gamer-u – Odličan period za kupovinu

PLAYSTATION PLUS igre za NOVEMBAR 2022

Ovo je lista igara za sljedeći mjesec.

God of War Ragnarok će raditi u 120FPS na Playstation 5

God of War Ragnarok će ponuditi nekoliko različitih grafičkih opcija na PS5, uključujući podršku za igranje u 120 FPS

Newsletter

Prijavi se i budi u toku sa najboljim ponudama i akcijama, kao i sa najnovijim proizvodima.