Poslednje vijesti iz svijeta tehnologije i gadžeta

Sony zvanično najavio Spider-Man: Miles Morales za PC

Sony zvanično najavio Spider-Man: Miles Morales za PC

Sony nastavlja da nekada ekskluzivne igre za svoje konzole portuje za PC. Nema sumnje da je Spider-Man igra, originalno objavljena za PS4 2018. godine, jedna od najboljih igara na temu avantura ovog superheroja ikada, u šta su mogli da se uvjere i mnogi gejmeri 12. avgusta ove godine, kada je konačno objavljena za PC.

 

 

Ipak, ono čemu je malo ko mogao da se nada jeste da će sljedeće izdanje Insomniac Games developera, Spider-Man: Miles Morales, stići na PC već nakon 3 mjeseca. Dobro ste pročitali - Sony je zvanično najavio lansiranje ove igre sredinom novembra.

 

Baš kao i prva igra, Miles Morales stiže sa brojnim opcijama i podešavanjima specifičnim za računare. Kako je objašnjeno na PlayStation blogu, pored standardnih podešavanja kao što su vidno polje, kvalitet tekstura, nivo detalja, gužve na ulicama i gustina saobraćaja, tu je i podešavanje za ray-tracing refleksije različitih kvaliteta.

 

Dodatno, PC igrači mogu da iskoriste ray-tracing sjenke, za koje se kaže da pružaju "realistične sjenke sa prirodnim gradijentima mekoće", koje dodatno poboljšavaju prikaz Njujorka u igri.

 

Tu je i podrška za ultraširoke monitore, uključujući 21:9, 32:9, pa čak i 48:9 odnos stranica pri gejmingu sa tri monitora. Vlasnicima Nvidia grafičkih karti će biti omogućeno da iskoriste DLSS 2, DLAA i Reflex podešavanja, dok će vlasnicima RTX 40XX serije biti ponuđen i DLSS 3.

17/10/2022

BLACK FRIDAY - Crni petak 2022

Black Friday u PC Gamer-u – Odličan period za kupovinu

PLAYSTATION PLUS igre za NOVEMBAR 2022

Ovo je lista igara za sljedeći mjesec.

God of War Ragnarok će raditi u 120FPS na Playstation 5

God of War Ragnarok će ponuditi nekoliko različitih grafičkih opcija na PS5, uključujući podršku za igranje u 120 FPS

Newsletter

Prijavi se i budi u toku sa najboljim ponudama i akcijama, kao i sa najnovijim proizvodima.