Poslednje vijesti iz svijeta tehnologije i gadžeta

Sony predstavio besplatne PS Plus igre za oktobar

Sony predstavio besplatne PS Plus igre za oktobar

Svakog mjeseca, oni sa PlayStation Plus Essentials pretplatom dobijaju pristup listi „besplatnih“ igara koje obuhvataju i PS4 i PS5 generaciju. Za mjesec oktobar, igrači će moći da dobiju pristup brojnim različitim izdanjima, uključujući najnoviji Hot Wheels Unleashed.

 

Objavljujući na PlayStation blogu, otkriveno je da dolaze nadljudski sukobi u Injustice 2, velika trkačka uzbuđenja sa sićušnim automobilima u Hot Wheels Unleashed i naelektrisana strateška bitka Superhota.”

 

Predvodnik nadolazećih naslova je Hot Wheels Unleashed. Nudeći i PS4 i PS5 verziju, ova arkadna trkačka igra omogućava da „Sakupljate, gradite i trkate se u ovom fantastičnom arkadnom simu zasnovanom na univerzumu Hot Wheels. Zaradite nova vozila, a zatim ih odvedite na stazu da se trkaju rame uz rame sa prijateljima na podijeljenom ekranu za dva igrača ili se suočite sa do 12 protivnika u onlajn izazovima.” Ako se osjećate dodatno kreativno, možete čak i da napravite sopstvene staze.

 

 

Injustice 2 je najskoriji unos u seriji borbenih igara iz Mortal Kombat studija Netherrealm, koji vam omogućava da „odaberete neku od uvrnutih verzija legendarnih heroja i superzlikovaca i dovedete bitke epskih razmera na lokacije širom svijeta“.

 

 

Posljednja igra koja se poklanja je Superhot, jedinstveni miks puzzle igre i pucačine iz prvog lica, u kojoj se svijet kreće samo kada se i vi krećete, „bez regeneracije zdravlja. Nema prigodno postavljene municije. Samo vi, brojčano nadjačani i nadjačani, grabite oružje palih neprijatelja da biste pucali, sekli i manevrisali kroz uragan usporenih metaka.”

 

04/10/2022

BLACK FRIDAY - Crni petak 2022

Black Friday u PC Gamer-u – Odličan period za kupovinu

PLAYSTATION PLUS igre za NOVEMBAR 2022

Ovo je lista igara za sljedeći mjesec.

God of War Ragnarok će raditi u 120FPS na Playstation 5

God of War Ragnarok će ponuditi nekoliko različitih grafičkih opcija na PS5, uključujući podršku za igranje u 120 FPS

Newsletter

Prijavi se i budi u toku sa najboljim ponudama i akcijama, kao i sa najnovijim proizvodima.