Poslednje vijesti iz svijeta tehnologije i gadžeta

CYBERPUNK 2077: PHANTOM LIBERTY je naziv prve ekspanzije

CYBERPUNK 2077: PHANTOM LIBERTY je naziv prve ekspanzije

CD Projekt Red je najavio Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, DLC ekspanziju za PlayStation 5, XboX Series X/S, PC i Stadia koja izlazi 2023. godine. Ne dolazi na PlayStation 4 i Xbox One iz razloga koji vjerovatno ne zahtjevaju objašnjenje. Kijanu Rives se pojavio na video snimku za prezentaciju Night City Wire kako bi najavio da se vraća kao Džoni Silverhend, a direktor igre Gabe Amatangelo rekao je da će ekspanzija sadržati „novu vrstu zapleta sa kojim se zabavljamo“. Trenutno, sve što treba da znamo za zaplet u Cyberpunk 2077: Phantom Liberty je da će se protagonista V obavezati da će služiti „Novim Sjedinjenim Američkim Državama“.

 

U međuvremenu, Cyberpunk 2077 zakrpa 1.6, Edgerunners Update, je pokrenuta na svim platformama i biće posljednje veliko ažuriranje za staru generaciju konzola. Nudi još jednu značajnu listu ažuriranja, kao što su tri nove misije(gigs), 11 novih oružja, napredovanje, sadržaj iz animea Cyberpunk: Edgerunners (što je bio još jedan deo novog Night City Wire) i arkadna igra koja se može igrati u igri. Igra pod nazivom Roach Race, takođe dostupna za Android i iOS. U igri igrate kao konj koji zvuči užasno poznato. Amatangelo je dalje tizovao da će buduća ažuriranja ponuditi veliku reviziju gejming mehanike vezane policiju i bitke automobila.

 

Ako ste obožavatelj Cyberpunk 2077, onda imate mnogo toga da očekujete sa Phantom Liberty DLC ekspanzijom u 2023., Edgerunners Update je dostupan već sada, a Edgerunners anime koji stiže na Netflix 13. septembra. Samo zapamtite da je fokus isključivo na next-gen platformama. Divlja vožnja (divlje dobra ili divlje loša zavisi od vas) na PS4 i Xbox One je završena.

 

12/09/2022

SteelSeries proširio svoju kolekciju sa novom Arctis Nova serijom slušalica

SteelSeries nastavlja da pomjera granice kvaliteta na tržištu gejming opreme sa novim slušalicama iz renomirane Arctis Nova serije.

PlayStation STATE OF PLAY (Septembar 2022) - Sve najave i trejleri

Tekken 8, God of War Ragnarok, Hogwarts Legacy, i još mnogo toga

CYBERPUNK 2077: PHANTOM LIBERTY je naziv prve ekspanzije

Ne dolazi na konzole posljednje generacije.

Newsletter

Prijavi se i budi u toku sa najboljim ponudama i akcijama, kao i sa najnovijim proizvodima.