Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me

  Nazad na blog listu
WB Games otkriva da Mortal Kombat 12 stiže ove godine!

  Objavljeno: 27-02-2023   Vijesti iz gaming svijeta

WB Games otkriva da Mortal Kombat 12 stiže ove godine!

Warner Bros. Discovery i NetherRealm Studios su zvanično najavili da će 12. igra u legendarnom Mortal Kombat serijalu izaći 2023. godine!

Na potpuno iznenađenje fanova borilačkih igara, Warner Bros. Discovery i NetherRealm Studios su zvanično najavili da će 12. igra u legendarnom Mortal Kombat serijalu izaći 2023. godine!

 

Vijesti o ne samo Mortal Kombat 12, već i novoj Suicide Squad: Kill the Justice League igri saznali smo iz finanasijskog izveštaja za 2022. godinu, koji je objavio Warner Bros. Discovery.

 

Iako developeri nisu otkrili nikakve detalje o igri, vjerujemo da ćemo saznati više na ovogodišnjoj E3 manifestaciji ili Summer Games festivalu.

 

Zadnju Mortal Kombat igru igrali smo prije četiri godine. Prošle je godine najavljen projekt zvan Mortal Kombat: Onslaught, ali ne kao pucačina nego RPG za mobilne. Serijal je prošle godine proslavio 30 godina postojanja te je najavljeno kako će dobiti barem još jednu filmsku adaptaciju.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.