Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me

  Nazad na blog listu
Stiže još jedna League of Legends igra – Mageseeker

  Objavljeno: 17-01-2023   Vijesti iz gaming svijeta

Stiže još jedna League of Legends igra – Mageseeker

Riot Games će objaviti još jednu žanrovski drugačiju igru iz serijala League of Legends, otrio nam je južnokorejski odbor za rejting igara

Čini se da je propalo iznenađenje razvojnog studija Riot Games jer je južnokorejski odbor za rejting igara otkrio novi naslov koji nam stiže u franšizi League of Legends. Naime, u bazi podataka spomenutog odbora objavljen je unos za The Mageseeker: A League of Legends Story.

Prema šturom opisu, čeka nas akcijska igra koja će se igrati u ulozi Sylasa, jednog od šampiona u svijetu LoL-a. Sylas će u toj igri spašavati regiju Demacija i to je sve što je za sada poznato. Zapravo, otkriveno je da je igra u planu za PC platformu.

The Mageseeker će biti druga igra pod oznakom “A League of Legends Story”. Prvu smo dobili krajem 2021. i bila je to role-playing igra na poteze zvana Ruined King. U planu su još Convergence i Song of Nunu, dok bi Ruined King ove godine trebao doći na konzole.

U međuvremenu je Riot Games svoj svijet proširio serijom Arcane, a u razvoju je također i borilačka igra sa šampionima LoL-a.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.