Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me

  Nazad na blog listu
Sony najavljuje sljedeći State of Play, fokusiran na Final Fantasy VII Rebirth

  Objavljeno: 07-02-2024 12:53:40   Novosti   Izvor: IGN Adria

Sony najavljuje sljedeći State of Play, fokusiran na Final Fantasy VII Rebirth

Detaljniji pogled na jednu od najiščekivanijih PS5 igara u 2024. godini.

Sony nije gubio vrijeme obavještavajući fanove o sljedećem State of Play događaju, pošto kompanija planira da organizuje još jednu digitalnu prezentaciju fokusiranu isključivo na Final Fantasy VII Rebirth.

 

 

Na kraju State of Play prezentacije u januaru 2024, Sony je otkrio da će 6. februara održati prezentaciju posvećenu igri Final Fantasy VII Rebirth. Ovo nije prvi put da Sony organizuje State of Play posvećen samo jednoj igri, s obzirom da su već imali slične prezentacije za PlayStation ekskluzive, uključujući Ghost of Tsushima, The Last of Us Part II i Horizon: Forbidden West.

 

Ovo će vjerovatno biti posljednji detaljan pregled Final Fantasy VII Rebirth prije objavljivanja recenzija i prije njegovog izlaska u javnost 29. februara. Rebirth je drugi dio planirane trilogije koja je remake JRPG-a Final Fantasy VII iz 1997. godine, razvijenog od strane Square Enix.

 

 

Radnja je postavljena nakon događaja u Final Fantasy VII Remake, Rebirth prati Clouda i njegove prijatelje dok napuštaju Midgar i upuštaju se u širi svijet. Lokacije poput Mythril Mine i Kalma potvrđene su da će biti prisutne u Rebirth-u, dok su članovi tima Vincent i Cait Sith potvrđeni da će napraviti svoj debi.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.