Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me

  Nazad na blog listu
Red Dead Redemption 2 stigao na 7. mjesto najprodavanijih igara svih vremena

  Objavljeno: 15-03-2024 12:06:35   Vijesti iz gaming svijeta

Red Dead Redemption 2 stigao na 7. mjesto najprodavanijih igara svih vremena

Red Dead Redemption 2 prešao 61 milion prodaja.

Red Dead Redemption 2 se još uvijek smatra vrhuncem pripovjedanja za mnoge. Sa očaravajućim otvorenim svijetom, ovo izdanje developera Rockstar Games ne zna kada da stane, postižući nove prekretnice sa svakim novim kvartalom.

 

Take-Two je održao poziv za investitore gdje je kompanija otkrila nekoliko prodajnih brojki za različite franšize. Poziv za investitore potvrdio je da je Red Dead Redemption 2 prešao 61 milion prodaja.

 

Ova prekretnica čini ga 7. najprodavanijom igrom svih vremena. Prekretnicu je prethodno držao Elder Scrolls 5: Skyrim od Bethesde, koji je prodao 60 miliona jedinica.

 

Red Dead Redemption 2 je brzo zatvarao ovu poziciju tokom posljednjeg kvartala, dostigavši 57 miliona prodaja. Tokom praznika, ovaj naslov je bio podvrgnut raznim popustima i promocijama, ostvarivši dodatnih 4 miliona prodaja.

 

U međuvremenu, cijela franšiza je ostvarila 86 miliona prodaja, sa nedavno izdatim remasterom prve igre koji takođe doprinosi ovoj brojci. Pošto ove godine nije bilo planirano izdanje Rockstar Gamesa, očekuje se da će franšiza dalje napredovati.

 

Red Dead Redemption 2 će nastaviti da bude najnovija igra developera na tržištu barem još jednu godinu.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.