Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me

  Nazad na blog listu
Diablo IV i Modern Warfare III dolaze na Xbox Game Pass - Novosti o očekivanom dolasku!

  Objavljeno: 03-11-2023   Vijesti iz gaming svijeta

Diablo IV i Modern Warfare III dolaze na Xbox Game Pass - Novosti o očekivanom dolasku!

Activision Blizzard kaže da čeka da se Microsoft akvizicija završi, nakon čega će na ovaj servis stići Modern Warfare III i Diablo IV igre za sve pretplatnike

Velike vijesti tresu gejming svijet! Najavljujemo dolazak dva spektakularna naslova - Diablo IV i Call of Duty: Modern Warfare III na Xbox Game Pass servis. Međutim, strpljenje će biti ključno, jer očekuje nas još nekoliko mjeseci čekanja. Zašto? Odgovor leži u složenoj akviziciji koja će promijeniti pejzaž gejminga.

 

Microsoft je prvi put objavio da kupuje Activision Blizzard za 68,7 milijardi dolara početkom 2022. godine u nadi da će se cijeli proces završiti do juna 2023. Međutim, nekoliko regulatora je odlučilo da blokira kupovinu zbog zabrinutosti da će ona štetiti konkurenciji i ugušiti inovacije.

 

Evropska komisija je u maju stavila pečat na akviziciju pod uslovom da Microsoft nudi svoje igre na drugim cloud servisima za igre. U međuvremenu, britanska uprava za konkurenciju i tržišta blokirala je ugovor sve dok kompanije nisu obećale da će Ubisoft Entertainment-u zauvek prodati “…prava na cloud striming za sve aktuelne i nove Activision Blizzard PC i konzolne igre objavljene u narednih 15 godina”. U SAD, sudovi su odbili zahtev Federalne trgovinske komisije (FTC) za izdavanje zabrane kupovine. Međutim, FTC je u septembru objavio da planira da ponovo pokrene svoje interno suđenje protiv akvizicije, piše Engadget.

 

Dok se nestrpljivo iščekuje dolazak ovih hit naslova na Xbox Game Pass, zajednica gejmera se raduje budućim avanturama i akcijama koje će ovi naslovi donijeti. U međuvremenu, spremi se za uzbudljive trenutke koje će Diablo IV i Modern Warfare III donijeti direktno na tvoj ekran!

 

 

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.