Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me

  Nazad na blog listu
BLACK FRIDAY - Crni petak 2022

  Objavljeno: 23-11-2022   Vijesti iz gaming svijeta

BLACK FRIDAY - Crni petak 2022

Black Friday u PC Gamer-u – Odličan period za kupovinu

Sigurni smo da ste čuli za Black Friday, dan posebnih ponuda i sniženja kada mnoge prodavnice širom svijeta pripremaju odlične ponude za kupce.

 

Kako je nastao Black Friday?

Tradicija kupovine posebnih ponuda za Black Friday dolazi nam iz Sjedinjenih Američkih Država. Pravi praznik za sve šopingoličare u Americi je aktuelan još od 1952. godine, a ubrzo je ovaj kupoholičarski spektakl zaživio i u Evropi, te i Evropljani sa nestrpljenjem očekuju posljednji petak u novembru i rasprodaje kako bi kupovali po sjajnim popustima i cijenama.

Imajući u vidu da je Dan zahvalnosti najveći porodični praznik u Americi, kada se iz svih krajeva zemlje porodica okuplja za jednim stolom na tradicionalnom ručku, narednog dana (u petak) kada se svi vraćaju svojim kućama, a pritom se i održavaju razne parade, u gradovima nastaje potpuni kolaps u saobraćaju, zbog čega su zapravo saobraćajci ovaj dan prozvali crnim petkom.

Jedan od razloga zbog kog kupci obožavaju kupovinu upravo ovog dana, jeste i taj što Black Friday pada u posljednju nedjelju novembra, te je odličan period za kupovinu prazničnih poklona po sjajnim cijenama.

Dugački redovi formiraju se od ranog jutra ispred prodavnica, a kada se vrata otvore – počinje prava pometnja: kupci se grabe za proizvode koji su tog dana na ogromnim popustima, jeftiniji nego bilo kog drugog dana u godini.

 

Planirajte svoju kupovinu na vrijeme

Pripremite spisak svih proizvoda za koje ste zainteresovani. Na taj način se ne može desiti da nešto zaboravite. Takođe, dobro je imati i bar po jednu alternativu za svaki od vaših favorita, jer se tokom Crnog petka dešava da brzo ponestanu zalihe.

 

Black Friday u PC Gamer-u – Odličan period za kupovinu

I ove godine vjernost naših kupaca odlučili smo nagraditi i zato Black Friday traje čak tri dana. Od 24-26. novembra očekuju vas specijalne pogodnosti.

Samo za taj dan pripremili smo za vas veliki izbor proizvoda po nevjerovatno niskim cijenama, nižim i do 50% od redovnih. 

Ovo je dan kada će svi ljubitelji gejminga, moći sebe da obraduju brojnim novitetima po veoma atraktivnim cijenama.

Ne propustite idealnu priliku i opremite svoj dom novim modelima, novim izdanjima igara, kao i novom gejming opremom. I ne samo to. Crni petak je savršen za početak kupovine poklona za Novu godinu. Razmišljajte unaprijed.

U toku Black Friday-a očekuju vas odlične ponude za odabrane laptop računare, što predstavlja idealnu priliku da obezbijedite sebi pouzdan prenosni računar moćnih performansi. Bilo da vam je potreban laptop za svakodnevnu kućnu upotrebu i posao, za neko zahtjevnije projektovanje, modelovanje ili dizajn ili za ozbiljna gaming postignuća, u PC Gameru vas očekuju po sniženim cijenama uz brojne dodatke i opremu.

 

Ovog Crnog petka očekuje vas puno iznenađenja i nevjerovatnih popusta jer zajedno pomjeramo granice kupovine kakvu poznajete. Ne prepuštajte ništa slučaju i obezbijedite sebi i svojoj porodici fantastične uređaje po fenomenalnim cijenama!

Pratite nas i budite u toku, posjetite jedan od naših prodajnih objekata ili istražite ponudu putem PC Gamer online prodavnice.

.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.